Djed Božićnjak
Još Do Nove Godine

Klizalište Morska pahuljica

Klizalište Morska pahuljica
Prvim danom mjeseca prosinca započinje i nova sezona klizanja u Morskoj pahuljici, a ovo jedinstveno klizalište uz samo more bit će s nama sve do 14. siječnja 2018. godine. Morska pahuljica dio je posebnog blagdanskog ugođaja i mjesto na koje već godinama s velikim veseljem dolaze mali, ali i veliki Riječani, a najmlađima je uvijek posebno zanimljiv tradicionalni doček sv. Nikole 6. prosinca uz prigodni program i besplatnu podjelu poklona.

Radno vrijeme klizališta za građane je radnim danom od 16 do 22 sata te subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Na Badnjak i Staru godinu, klizalište će biti otvoreno do 19 sati, dok će na Božić i Novu godinu radno vrijeme klizališta biti od 12 do 22 sata. Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna.

Grad Rijeka u organizaciji Odjela gradske uprave za odgoj i školstvo i ove će godine omogućiti besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola, a sva djeca s područja grada Rijeke mogu besplatno pohađati i Školu klizanja preko Doma mladih. Termini za klizanje za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danom od 8 do 16 sati.

Informacije o aktivnostima i programima klizališta mogu se pronaći na Facebook stranici Riječko klizalište.

Detalji

Datum: 01.12.2017. - 14.01.2018.
Lokacija: Gat Karoline Riječke
Radno vrijeme: radnim danom od 8 do 16 sati za škole s područja Grada Rijeke / radnim danom od 16 do 22 sata te subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata za građane / na Badnjak i Staru godinu od 10 do 19 sati / na Božić i Novu godinu od 12 do 22 sata
Cijena: sat klizanja 20 kuna / najam klizaljki 10 kuna

Lokacije