Djed Božićnjak
Još Do Nove Godine

Krešo i kisele kiše

Krešo i kisele kiše
Krešo i Kisele Kiše (možda/vjerojatno?!) 2007. godine oformljuju članovi demoliranog benda “Bjuti Centar”. Glazba koju ova vesela skupina svira svrstava se u punk/rock, sa zafrkantskim tekstovima “iz naroda”. Većinu pjesama napisao je Krešimir Burić, dok se za aranžman pobrine cijeli bend. 2009. godine snimljen je album prvijenac "Još ti nije kasno", te je izdan pod etiketom Fat Brek.
Drugi album "Još ti nije jasno da ti nije kasno" (također Fat Brek) snimljen je 2013. godine. Na albumu gostuju Shamso 69 (Brkovi), Kristina Radovčić (The Blondes, Šajeta), te Zoran Štajduhar Zoff (Grč). 2015. godine snimljeni su spotovi za pjesme "Uvijek" i "Inače?!". KKK iste godine nastupa na zagrebačkoj Šalati kao podrška Hladnom pivu, na proslavi njihovog 25. rođendana.
Treći album, 'U potrazi za bijelim zecom' (Fat Brek) izlazi u rujnu 2016. Snimljen je u studiju HRT- a, kao nagrada za pobjedu treće sezone festivala “HR demo klub”. U suradnji s Ri Teatrom snimljen je spot za najavni singl trećeg albuma 'Veseli stroj'.

Detalji

Datum: 30.12.2017.
Lokacija: Korzo
Vrijeme: u 19.30 sati

Lokacije