Djed Božićnjak
Još Do Nove Godine

Advent na Gradini: Dječji doček Nove godine / Doček Nove godine

Advent na Gradini: Dječji doček Nove godine / Doček Nove godine
Od 11 sati ujutro mališani će uz prigodan program i animacije na Trsatskoj gradini moći dočekati Novu godinu i to u podne, kada će najmlađi moći uživati u brojnim iznenađenjima.

U Novu 2018. godinu posjetitelje Trsatske gradine koja ove godine po prvi puta ugošćuje Advent, uvesti će popularna klapa Nevera, jedno od najpoznatijih imena na riječkoj klapskoj sceni.
Klapa iduće godine slavi trideset godina postojanja, tijekom kojih je ostvarila brojna gostovanja u zemlji i inozemstvu, uspješno prezentirajući hrvatsku i domaću, primorsku pjesmu. U najluđoj noći u godini, posjetitelje će na Trsatskoj gradini Klapa Nevera zabaviti spojem moderne glazbe te domaćeg, prmorskog izričaja, dok će večer glazbeno upotpuniti DJ Fisher koji će disco i funky ritmovima ispratiti staru i dočekati novu godinu, zbog čega je zabava do jutra zagarantirana.
Robert Fisher poznati je riječki glazbenik, kompozitor, house producent i DJ, koji svoje višegodišnje iskustvo stječe kroz raznovrsnu paletu glazbenih žanrova.

Detalji

Datum: 31.12.2017.
Lokacija: Trsatski kaštel
Vrijeme: u 11 sati / u 21 sat

Lokacije