Djed Božićnjak
Još Do Nove Godine

Advent na Trgu 128. brigade HV: 4TOWNERS band- Legende

Advent na Trgu 128. brigade HV: 4TOWNERS band- Legende
„ 4 TOWNERS“ Band sastavljen od vrhunskih profesionalca (rock legendi) koji su bili dugogodišnji članovi najpoznatijih blues & rock grupa, s velikim iskustvom. Bezbroj nastupa na velikim koncertima i klupskim prostorima . Puno puta nagrađivani prestižnim nagradama struke kao što su Porin, Status, Fender nagrada, Zlatna ploča i sl.
Osim glazbe naši članovi bave se slikanjem, komponiranjem i pisanjem što daje poseban šarm našim nastupima. Otišli smo i korak dalje. Naime Boris Hrepić Hrepa i Miroslav Miro Dimić objavili su svoje prve književne uratke, glazbenog sadržaja vrlo zanimljive za sve uzraste. Zbog velikog interesa za naše knjige nastojimo ih promovirati u što više gradova Hrvatske i ex države, uz to odsvirati i zajedno sa publikom dobro se zabaviti.
Grupu čine :
1. Boris Hrepić-Hrepa (ex Daleka Obala) gitara, usna harmonika vokal
2. Zlatan Ćehić-Ćeha – (ex Divlje Jagode) bass gitara, vokal
3. Robert Krkač - (ex grupa Film) solo gitara-vokal
4. Miro Dimić- (poprock school) bubnjevi, udaraljke
5. Ante Toni Janković- (ex Divlje Jagode) vokal-ritam gitara
Na repertoaru grupe nalaze se popularne rock balade „Krivo je More“ , „ Jedina Moja „ „Srce na cesti“, „ Morska Vila“, „Tonka“. Članovi naše grupe su ujedno, autori ili suautori ovih bezvremenskih hitova. Naši koncerti sa poznatim autorskim pjesmama i prema potrebi u kombinaciji s blues i rock standardima B.B. Kinga, Eric Claptona, Credenca su vrlo zanimljivi i zabavni za sve uzraste.
Sa našom najvećom izdavačkom kućom „Croatia Records potpisali smo exskluzivni ugovor i pripremamo zajednički CD koji objavljujemo ove godine. Upravo smo objavili spot za singl koji se nalaze na CD. „Nije bila kao druge“, „Te nemirne usne“ (Toni Janković , objavljen na Yooutube), „Stara Škola“. Koncept našeg programa i samog koncerta pogodan je za sve prigode od akustičnog performansa u klupskim i galerijskim prostorima do nastupa na trgovima i festivalima, bilježavanja Dana Grada, kazališta, Noć muzeja, Noć knjige , Dočeka Nove godine i sl.
"

Detalji

Datum: 22.12.2018.
Sat: U 20.30 sati
Lokacija:

Lokacije