Djed Božićnjak
Još Do Nove Godine

Gdje je sada bijela brada - predstava KUC Kalvarije

Gdje je sada bijela brada - predstava KUC Kalvarije

Edukativna predstava o znamenitostima i običajima grada Rijeke, za djecu predškolske dobi i nižih razreda OŠ, s ciljem poticanja djece da istražuju važnosti svoga grada.
Dječak je ugledao Djeda Božićnjaka i primijetio da nema brade. Zapravo, bio je karneval i maskirani prolaznik zabavio se na račun uplašenog dječaka rekavši mu da bez brade ne može nositi darove djeci. Dječak odlučno krene u potragu za detektivom koji će pronaći bijelu bradu kako bi spasio blagdane. Detektiv, pomalo nespretan privatni istražitelj, krene u potragu za bijelom bradom. Potražio je pomoć od gradonačelnika, morčića, pitao je Gradsku uru da li je vidjela nekoga s bijelom bradom, otišao je do Trsatske gradine, čak je upitao slučajnog prolaznika, navijača koji luta ulicama, ali nitko nije vidio bijelu bradu Djeda Božićnjaka.
Naposljetku, došao je i kraj godine i detektiv doznaje da Djed Božićnjak nije izgubio bradu i da će i ove godine kao i svih prethodnih doći i donijeti djeci darove, a cijeli je nesporazum nastao zbog karnevala i maskiranog prolaznika. Na kraju predstave pojavljuje se Djed Božićnjak.

Glume: Bojan Lakoš i Tomislav Vičević
Tehnička podrška: Igor Kondić


Detalji

Datum: 12.12.2016.
Lokacija: Glavna pozornica - Korzo
Vrijeme: u 18 sati
Ulaz / cijena: besplatno

Lokacije