Djed Božićnjak
Još Do Nove Godine

Advent u Zajcu

Advent u Zajcu
U predbožićno vrijeme kazalište je magično privlačno: poklonite sebi i svojim najbližima svečani koncert, zanosni balet, predstavu za djecu ili caberet… To su trenutci kojih ćete se sjećati zauvijek.
Ali Advent u Zajcu je i više od kazališta: u veselom božićnom ugođaju s vama smo i na maloj pozornici ispred Kazališta radnim danima navečer, a subotama ujutro – jer smo zakuhali toliko programa da se prelijevamo preko vlastitih rubova u grad.

Radnim danom navečer programi za djecu
Od 7.-22. prosinca, od ponedjeljka do petka: prije svake naše predstave prošetajte s djecom do „Zajca“: na maloj božićnoj pozornici ispred Kazališta, uz fritule i tople napitke, iznenadit će vas naši glazbenici neobičnim koncertićima, dočekati glumci koji pričaju božićne bajke, a moći ćete i sudjelovati u božićnim lutkarskim radionicama Riječkog kazališta mladih Kamov i drugim veselim kreativnim trenutcima za djecu.

Subotama 15. i 22.12: Božićna kazališna placa
Placa je riječko srce – a mi smo pripremili i Božićnu kazališnu placu.
Jedinstvena je to prilika da razgledate i odaberete dio svoje omiljene kazališne predstave: rekvizite, dijelove scenografije ili kostima. Ponudit ćemo vam mnoštvo autentičnih, zanimljivih sitnica… Predmet koji je jednom bio na pozornici, obasjan kazališnim svjetlom – zauvijek sjaji posebnim sjajem. Ponesite kući dio kazališne čarolije, neka nastavi živjeti u vašem domu.

Detalji

Datum: 07.12.2018. - 22.12.2018.
Lokacija: HNK Ivana pl. Zajca

Lokacije