Djed Božićnjak
Još Do Nove Godine

Advent u Toweru

Advent u Toweru
Kooglana food&bar u Tower centru već je stekla mnoge simpatizere i stalne goste sa svojom raznovrsnom ponudom koja uključuje ponudu hrane i zabave. Osim sada već poznatog Bowling-a na 6 staza, ove zime nude i pravu zimsku idilu sa klizalištem koje je smješteno ispred samog ulaza u centar. Jedino je klizalište u gradu na kojem uz kupnju jedne ulaznice od 30kn možete klizati cijeli dan bez vremenskog ograničenja, a u cijenu je uključen i najam klizaljki.
Uz klizalište organizirana je prigodna prodaja Božićnih drvaca. Adventsko raspoloženje prati i posebno pripremljen "Božićni menu" u terminima marendi, a u ponudi su raznovrsne "zimske" delicije kao što su kobasice sa kiselim kupusom, francuska salata, juha od buče, njoki sa gulašom... sve u rasponu cijena od 25-35kn.
Mnoge će razveseliti informacija da se za vrijeme školskih praznika produžuje radno vrijeme Happy Land igraonice koja se nalazi u sklopu Kooglane. Novo radno vrijeme je od 10-21h.
Ukoliko ste se zaželili adrenalina ili samo želite potrošiti kalorije Laser Tag arena ispuniti će vam sva očekivanja. Odlična je to razonoda u areni koja se prostire na 300m2. Cijena igranja je 30kn po osobi, a uključuje dvije igre u trajanju od 15 min. Rezervacija termina je poželjna na broju 099/20 888 30.
Svoj automobil možete parkirati u garaži na etažama 2 i 3a iz kojih ćete doći pred sam prostor Kooglane. Nesumnjivo je Tower centar ponudio Adventski ugođaj i ponudu za sve generacije, gastronomski i programski, osluškujući želje svojih posjetitelja.

Detalji

Datum: 01.12.2018. - 31.01.2019.
Lokacija: Tower Center Rijeka

Lokacije