Djed Božićnjak
Još Do Nove Godine

Klizalište Morska pahuljica

Klizalište Morska pahuljica
Sedamnaestu godinu zaredom, tvrtka Forum ugostiteljstvo iz Rijeke u suradnji s Gradom Rijeka, organizira klizalište „Morska pahuljica“, na Gatu Karoline Riječke. Otvorenje jedinstvenog klizališta u neposrednoj blizini mora, koje s nestrpljenjem očekuju brojni Riječani, planirano je za 29. studenoga, kao najbolji uvod u brojna prosinačka događanja tijekom Rijeka Adventa. Jedan od tradicionalnih programa klizališta kojem se posebno raduju najmlađi posjetitelji doček je svetog Nikole 6. prosinca u popodnevnim satima, uz prigodan program i podjelu darova.

Morska pahuljica bit će otvorena sve do 12. siječnja 2020. godine. Kao i dosadašnjih godina Odjel gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke omogućit će besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola. Sva djeca s područja Grada Rijeke moći će kao i dosadašnjih godina besplatno pohađati Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka, a detaljnije informacije o prijavama bit će objavljene na mrežnim stranicama Doma mladih Rijeka. Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danom od 8 do 16 sati. Građanima će biti na raspolaganju termini u popodnevnim satima i to radnim danom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata.
Cijena sata klizanja iznosi 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna. Obavijesti i informacije o programima klizališta Morska pahuljica pratite na Facebook stranici Rijecko.klizaliste, Instagram profilu i You Tube kanalu klizališta.

Detalji

Datum: 29.11.2019. - 12.12.2019.
Lokacija: Gat Karoline Riječke

Lokacije