Djed Božićnjak
Još Do Nove Godine

Ri gastro Advent: PleteRI

Ri gastro Advent: PleteRI

PleteRI su iskusan riječki rock bend koji je osnovao Tomislav Maslak, riječki gitarist 2013.godine, te od tada bend iza sebe ima blizu 300 live nastupa po trgovima, klubovima, beer i moto festivalima, raznim manifestacijama. Ovi riječki rokeri, osim samostalno, vrlo često nastupaju kao predgrupa afirmiranim hrvatskim i regionalnim izvođačima (više puta svirali su kao pregrupa : Opća Opasnost ,Hladno Pivo ,Prljavo Kazalište ,Atomsko Sklonište ,Psihomodo pop ,Let 3 ,Belfast Food ,ŽeljkoBebek ,Edo Maajka ,Kawasaki 3P, Neno Belan, Sars, Gustafi, Crvena Jabuka ,Brkovi ,Elemental, ... )

Uz stalne nastupe ,tada još kao cover bend,PleteRI od početka istovremeno rade i na svojim, autorskim pjesmama tako da je 2016.izašao njihov album prvijenac pod nazivom “Budi što želiš“ . Na albumu gostuju neki prijatelji i glazbenici; Claudia Beni (Eurovision Croatia), Franjo Črnjarić i Dragana Stojanović ,a pjesmu „Putnici sna“napisale su proslavljene autorice Ines Prajo i Arijana Kunštek a u spotu se pojavljuje i Opća Opasnost. Pjesma „Šta da“ postala je svojevrsni hit u Rijeci i široj okolici, a publika također redovito traži i pjesme „Znam“.“Ona voli“, „Mjesečar“, „Piromani“ i druge.
PleteRI su 2018.godine objavili 2 singla; „Srijeda“ i „Kamen i prah“ a 2019.godine singlove „Mrak“ i „Klebsiella“. Sve te pjesme plus još dosad neobjavljene naći će se na 2.albumu ove riječke petorke koji bi po svemu sudeći trebao izaći 2020.godine. Bend PleteRI čine : Tomislav Maslak-ritam gitara i vokal ,Mladen Popović Plopy-bubanj , Anica Šarić-lead vokal , Andrija Turk-bas gitara te Darel Bavčar-lead gitara.

Detalji

Datum: 14.12.2019.
Sat: Od 19 do 21 sat
Lokacija: Trg Riječke rezolucije

Lokacije