Djed Božićnjak
Još Do Nove Godine

Riječki komorni zbor Val - koncert

Riječki komorni zbor Val - koncert
Riječki komorni zbor “Val” mješoviti  je zbor osnovan u rujnu 2012. Broji 25 članova. Repertoar zbora većinom čine domaće i strane umjetničke skladbe svih stilskih razdoblja, duhovnog i svjetovnog karaktera. Tijekom svog četverogodišnjeg djelovanja zbor se publici predstavio samostalnim cjelovečernjim duhovnim i svjetovnim koncertima te raznim prigodnim nastupima u zemlji i inozemstvu.
Kao predstavnik Primorsko-goranske županije, zbor 2014. godine sudjeluje na 47. Državnom susretu hrvatskih pjevačkih zborova u Novigradu te osvaja nagradu stručnog povjerenstva za iznimno oblikovan zborski zvuk.
U svibnju 2015. godine na Međunarodnom natjecanju zborova „Aurora cantat“ u Karlovcu natječe se u klasičnoj i duhovnoj kategoriji te osvaja srebrnu plaketu.
U prosincu 2015. na Međunarodnom natjecanju božićnih i adventskih pjesama u Bratislavi također osvaja srebrnu plaketu, a isto tako srebrnu plaketu osvaja i na Međunarodnom natjecanju zborova u svibnju 2016. godine u Šibeniku i na Međunarodnom festivalu zborova u Herceg Novom početkom listopada 2016.
Umjetnička voditeljica zbora je Doris Kovačić, prof.

Detalji

Datum: 19.12.2016.
Lokacija: Glavna pozornica - Korzo
Vrijeme: u 19.30 sati
Ulaz / cijena: besplatno

Lokacije