Djed Božićnjak
Još Do Nove Godine

Lampioni dobrih želja

Lampioni dobrih želja
Humanitarna akcija "Rijeka dobrih želja'" odvijat će se u tijekom Rijeka Adventa i sastoji se od 2 akcije: "Kuglica dobrih želja" te "Lampiona dobrih želja". Akcija je pokrenuta i organizirana od strane riječkih studenata Odjela za biotehnologiju u suradnji s Gradom Rijekom. Nakon prošlogodišnjih, iznimno uspješnih "Lampiona dobrih želja", studenti su se odlučili ponoviti ovu lijepu akciju, ali ove godine uz dodatnu humanitarnu prodaju kuglica za bor.

Humanitarna akcija "Lampioni dobrih želja" predviđena je za 16. prosinca na području Terminala - Molo Longa, gdje će u 19 sati početi puštanje 3.000 lampiona koji će ukrasiti nebo nad našim gradom.
Građani će biti u mogućnosti donacijom od 20 kuna osigurati  svoj lampion na štandu na Korzu (od 9 do 16.30 sati), a istog podignuti na prostoru riječkog Terminala od 17 sati.  Oni koji svoj lampion ne stignu osigurati tijekom dana, imati će priliku za donaciju od 20 kn lampion dobiti na štandu na Terminalu.
U slučaju lošeg vremena akcija "Lampioni dobrih želja" odgađa se za 17. prosinca ili prvi idući dan kada vremenske prilike to dozvole.

Sav skupljeni prihod obje akcije namijenjen je Centru za autizam Rijeka za pomoć u izgradnji senzornog parka, a građani su pozvani da obje akcije s radošću podrže.
Građane koji su aktivni na društvenim mrežama poput Facebooka, Instagrama i sl. poziva se da koristeći hashtag #Rijekadobrihželja slikaju svoje kuglice, bor, lampione... te na taj način priču prošire i na internetu. Koristeći #Rijekadobrihželja u opisu slika na društvenim mrežama imat ćemo priliku svi vidjeti vaše lijepe slike te uživati u zajedničkim trenucima.

Detalji

Datum: 16.12.2016.
Lokacija: Terminal
Vrijeme: u 19 sati

Lokacije